Fakültemizde yaz okulu açılmayacağından, farklı üniversitelerden yaz okulu alacak öğrencilerimizin dikkatine!
2020-2021 eğitim öğretim yılı yaz döneminde Yaz Okulu açan/açabilecek Veteriner Fakültelerinden alınacak derslerin alınıp-alınamayacağı, kabul edilip-edilmemesi Harran Üniversitesi Yaz okulu Yönergesi kapsamında değerlendirilecektir. Yaz okulundan ders alacak öğrencilerimiz öncelikle aşağıda linki verilen yaz Okulu Başvuru Formu’nu eksiksiz olarak doldurup (farklı Üniversitelerden alınacak yaz okulu dersleri için ayrı ayrı formlar düzenlenecektir), ıslak imzalı olarak şahsen veya fakültemiz kurumsal mail adresine (veteriner@harran.edu.tr) taratıp (ıslak imzalı formu) dijital olarak gönderebilecektir.
Yaz okulunda alınacak derslerin kabul edilip-edilmemesi hususu Harran Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi’nde belirtilen hususlara göre değerlendirilecek olup, uygun olmayan derslerin (müfredat uyumsuzluğu, kredi/ders saati veya AKTS uyumsuzluğu vb.) alınması sonucunda mağduriyetlerin yaşanmaması için sorumluluk öğrencilerimizde olup, bu hususlara azami dikkat edilmesi gerekmektedir.

Yaz Okulu Başvuru Formu Dilekçesi
Harran Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi