2018-Özel Sayı
18 Aralık 2018 Salı 20:13 tarihinde yayınlandıHarran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine
2018 Özel Sayı /2018 Special Issue
Yayın ve Danışma Kurulu
2018 Özel Sayı Hakem Listesi
2018 Special Issue Referee List
Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine
2018 Özel Sayı /2018 Special Issue
Yayın ve Danışma Kurulu
2018 Özel Sayı Hakem Listesi
2018 Special Issue Referee List
Araştırma Makaleleri / Research Articles Sayfa /Page | |
1. Ratlarda Gebeliğin Değişik Dönemlerinde Trofoblastların Özellikleri Üzerinde Histokimyasal ve İmmunohistokimyasal Çalışmalar. Histochemical and Immunohistochemical Investigation on Trophoblasts Characteristic in Different Stages of Pregnancy in Rats. İsmail Şah HAREM, Belma ALABAY Full Text: PDF |
1-11 |
2. Beslenme ve Epigenetik Nutrition and Epigenetic Belgin SIRIKEN, Fatih SIRIKEN, Cengiz ÜNSAL, Gülay ÇİFTCİ Full Text: PDF |
12-18 |
3. Şanlıurfa Yöresi Ankara Tiftik ve Halep Keçi Irklarına Ait Bazı Biyokimyasal Kan Parametreleri ile Malondialdehit Düzeylerinin Tespiti. The Determination of Some Biochemical Blood Parameters and Malondialdehyde Levels Related to Angora and Halep Goats in Sanliurfa Province. Sema GÜRGÖZE, Esra GÖKALP Full Text: PDF |
19-23 |
4. Şiş Köfte, Şiş Kebap ve Lahmacunlarda Et Türlerinin Araştırılması. Investigation of Meat Species in Şiş Meatball, Şiş Kebab and Lahmacun. Semra GÜRBÜZ, Serap KILIÇ ALTUN Full Text: PDF |
24-27 |
5. Mardin’de Satışa Sunulan Geleneksel Fermente Sucukların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri. Some Microbiological and Chemical Properties of Traditional Fermented Sausages Marketed at Mardin. Semra GÜRBÜZ, Aslı ÇELİKEL GÜNGÖR Full Text: PDF |
28-32 |
6. Farklı Çözdürme Yöntemlerinin Lahmacunun Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi Effects of Different Thawing Methods on Microbiological Quality of Lahmacun Hisamettin DURMAZ, Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR Full Text: PDF |
33-36 |
7. Meyan Bitkisinin (Glycyrrhiza glabra L.) Antibakteriyel ve Antioksidan Aktiviteleri. Determination of Antibacterial and Antioxidant Activities of Licorice plant (Glycyrrhiza glabra L.). Hisamettin DURMAZ, Mehmet HÜLÜL, Hakim ÇELIK Full Text: PDF |
37-41 |
8. Koyunlarda Ksilazin-Ketamin, Ksilazin-Propofol, Ksilazin-Ketamin-Propofol’ün Bazı Fizyolojik Parametreler Üzerine Etkileri. Effects of Xylazine-Ketamine, Xylazine-Propofoland Xylazine-Ketamine-Propofol AdministrationonSome Physiological Parametersin Sheeps. Esra GÖKALP, Sema GÜRGÖZE, Semih ALTAN Full Text: PDF |
42-46 |
Olgu Sunumu/Case Report |
|
9. Bir Montofon Melezi Süt İneğinde Kutanöz Aktinobasilloz Olgusu. A Case of Cutaneous Actinobasillosis in A Dairy Cross-Breed Brown Swiss Cow. Abdullah KARASU, Serkan YILDIRIM, Caner KAYIKCI, Yağmur KUŞCU, Tunahan SANCAK Full Text: PDF |
47-50 |
ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM
İletişim Numaraları
0 414 318 3000
Dahili: 2634-2609-3934
0 414 318 3000
Dahili: 2634-2609-3934