Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen Geleneksel Veteriner Fakültesi Koşusu, Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleştirildi.

Yarış programının 6. mücadelesi olarak akşam kum pistte gerçekleştirilen 2000 metrelik koşuda 11 safkan İngiliz at, kıran kırana yarıştı. Koşuyu, Mustafa Korkmaz’ın sahibi olduğu 8 numaralı ‘Dancing Girl’ isimli at, jokeyi İsa Katar’la kazandı.

Yarışın ikinci basamağına 5 numaralı ‘Rebelkid’ yerleşirken, 4 numaralı ‘Rojhatağa’ üçüncülükte yer aldı.

Geleneksel Veteriner Fakültesi at yarışı koşusunda birinciliği elde eden ‘Dancing Girl’ adlı atın sahibi olan Mustafa Korkmaz’a Kristal Şilt ödülünü, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik verdi.

Ayrıca Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nihat Denek, Hipodrom Müdürü Çetin Yıldız’a Geleneksel Veteriner Fakültesi Koşusuna katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Üniversitemizin 30. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Dünya Veteriner Hekimler Gününe özel düzenlenen yarış programına, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Demir ile Prof. Dr. Mehmet Hançer, Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Çetin Yıldız,, Fakülte Dekanları, Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, öğrenciler ve yarış severler katıldı.

BASINDA FAKÜLTEMİZ

ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET